updates bookingmonster

Grafische aanpassing filtering systeem

in plaats van een een groot overzicht in het filtersysteem zijn de verschillende onderdelen uitklapbaar gemaakt.

Keuze mogelijkheid Frontend

Op de overzichtpagina van de categorien kunnen de mensen nu kiezen uit een gewenste starttijd en daaronder komt dan een overzicht van de mogelijkheden bij die starttijd

Bezetting controlle 

Bij het handmatig boeken onstaat er soms een foutmelding door een instelling. De verschillende controles kunnen uitgezet worden. Let op! Dubbele boekingen kunnen nog steeds niet voorkomen ook al staat alles uit.

Front-end filtering en sorteren

Naast het datumvlak is een overzicht gekomen om de categorien te filteren op een keuze. De keuze zijn de tags die zijn toegevoegd aan onderdelen.

Tags toevoegen

Aan een verhuurproduct kunnen tags toegevoegd worden, hiermee is het sorteren en filteren op de website mogelijk te maken. en kunnen we infomratie geven die van belang zijn op verschillende plekken van de website.

VVV cadeaukaart

vvv cadeaukaart toegevoegd als betaalmethode. Dit betreft een service aangeboden door BookingMonster

Extra mogelijkheid taalselecteren 

Bij het invoeren van de gegevens nogmaals de taalselector. Hebben ze in een andere taal de resevering doorlopen dan kunnen ze die hier aanpassen om de mail wel in de juiste taal te ontvangen.

Meerdaagse verhuur toegevoegd

Naast verhuur van objecten op de zelfde dag en per persoon producten is het nu ook mogelijk om meerdaagse objecten via bookingmonster aan te beiden.

Dagoverzicht handmatig versturen

Behalve de automatische email kan men nu ook zelf handmatig een overzicht versturen.