Eventmonster

Evenementen Informatie & Promotie

Staat er bij jou de organisatie van een evenement op de planning? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen daarvan op de hoogte zijn en je wilt ze informeren over al het leuks je verzonnen hebt. Speciaal hiervoor hebben wij een eenvoudig en simpel te implementeren tool bedacht, speciaal voor kleine (maar ook te gebruiken voor grote) evenementen met een leuke variërende programmering.

DE BASIS

Als basis zetten we een website op waarop alle informatie over het evenement te vinden is en waarop onderdelen van het evenement direct te reserveren zijn.

Voor de informatie zijn basis pagina’s beschikbaar waar je programma en algemene informatie kunt plaatsen. Daarnaast zijn bijvoorbeeld toegangstickets, speciale arrangementen, vip onderdelen, overnachten, consumptiemunten voor eten en drinken en nog veel meer vooruit aan te kopen via de website.

Door deze verschillende informatie onderdelen te tonen maar ook heel veel mogelijkheden aan te bieden gaan je bezoekers zich alvast inleven in het evenement en worden ze enthousiast, hierdoor steken ze andere potentiële bezoekers weer aan.

NO CURE NO PAY

Deze basis ontwikkelen en vullen we op no cure no pay basis. Verkopen we wel een onderdeel via de website(s) dan vragen we hiervoor 12% commissie, Deze commissie is opgebouwd uit 2% servicekosten + 10% workflow (promotie en development)

De servicekosten zijn de kosten die de payment provider (in ons geval Mollie) ook aan ons berekenen. Dit zijn de bankkosten voor betaling van de klanten maar ook voor uitbetaling aan jullie als organisatie.

Onder de workflow valt onder andere het vullen van de basis pagina’s, het invoeren van de te boeken onderdelen, de mail afhandeling en promotie via onze interne kanalen bestaand uit delen van content ingevoerd in de website.

Scanmonster

De tickets die we versturen vanuit zijn voorzien van de unieke QR-code. 

Met onze scanmonster aplicatie kun je je registeren welke codes gecant zijn en dus binnen zijn. Naast deze functie kan er nog meer met scanmonster. 

Met de combinatie eventmonster & scanmonster heeft u en een online reserveringsystem en een toegangs systeem.

Evenementen

De volgende evenementen hebben al gebruikt gemaakt van eventmonster:

  • Wielerspektakel Steenwijk
  • Drijf-in Bleusfestival Giethoorn
  • Gondelvaart Giethoorn
  • Healthy-Days Steenwijkerland